Tentuinstelling – 20 aug. 2022

Geplaatst op

In Maassluis wordt veel aandacht besteed aan kunst en cultuur. Dit jaar wordt voor de tweede keer de ‘Tentuinstelling’ georganiseerd: een parcours met kunst en andere activiteiten in elf tuinen en bijzondere plaatsen in Maassluis.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 20 augustus van 10 tot 17 uur en is gratis toegankelijk. Noteer die datum alvast in uw agenda!

Op die dag presenteren 25 kunstenaars sculpturen, schilderijen, fotografie, keramiek en nog veel meer. Daarnaast is er live muziek te beluisteren. Begin augustus presenteren wij het programma, samen met de flyer/plattegrond, waarin het parcours en programma zijn opgenomen. 

De Tentuinstelling vindt plaats op initiatief van Maassluise Kunstenaar Willy Minderhoud-Poldervaart in samenwerking met Stichting Maassluise Kunstenaars (SMK) en wordt mogelijk gemaakt door de SMK, Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Gemeente Maassluis, Museum Maassluis en het Witte Kerkje. Twee deelnemende locaties zijn aangesloten bij de landelijke organisatie Groei & Bloei.

Ook ik zal opnieuw deelnemen en mijn werken exposeren in het Douanehuisje, Govert van Wijnkade 52.

Verdere informatie, onder andere de locaties, is te vinden op WWW.MAASSLUISEKUNSTENAARS.NL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *